Sunday, March 16, 2008

Reveal the Ani-Pock Community: Rin

Thanks for the fun questions on the last episode.

Our contestant this week is: Rin/Arienne!!
So how do you play?
Here is a recap of... well... her rules!:

Every week a member is selected from the Ani-Pock Memberlist and it will be posted who that member is, then everyone else can comment under the post any questions that they want to ask about that member, but please keep in mind to keep the questions decent, indecent questions will be deleted. If you are picked, you may choose the next contestant at the end of your week.
So lets get to it! Ask Rin questions!!

Previous contestants: Mudpelt, Kami, Lucy, PockyWarrior, Nippou, Kip, Hullo, Zeke, xBombr, Rena.

<< Return to the Front Page

22 Comments:

At March 16, 2008 at 4:32 PM, Blogger Pocky said...

Rinnnnnnnnnn!

1. Rin how did you come up with this game? :3

 
At March 16, 2008 at 5:42 PM, Anonymous Anonymous said...

hey.

what is your favorite type of music?

ICE <3

 
At March 16, 2008 at 5:46 PM, Anonymous Anonymous said...

rin-chama~!!!! <333

1.why do we like the same kinda music?
2. do you like tacos? if yes, then
3. what kind?
4 what type of food do you eat the most?
5.do chu luff me?
6.are you REAAAALLY gunna go to sakuracon sometime?
7.yogurt or cheese?
8. blue or green?
9. what stuffed animal is your favorite right now?
10. what? who?
11. when are you going to go swing?
12. jumprope or hacky-sack?
13. do you go to the gym?
14. wai are you so kawaii?
15.is ani-pock your first anime chat community?
16.do you like monkeys?
17. what's it like being the older sister?
18.boxers or breifs?
19.XD or x3
20. why?
21. how come you don't like the other one? D:
22.racist?!
23.are you tired often?
24.within temptaion or tAtu? >:3
25. why?
26.have YOU traveled outside of the nation?
27.chinese food or mexican food?
28.would you let me glomp you endlessly if we met? =D
29.why?
30.how many room mates there now? =o
31.can i meet them too?
32.when are you gunna chat with me on msn again? D:
33.moose or turkey?
34. fox or cat?
35.questions or answers


-Rena :3

 
At March 16, 2008 at 6:56 PM, Anonymous Mochidzuki said...

mommy. wheres daddy?

-Mochii <3

 
At March 16, 2008 at 7:19 PM, Blogger Zaku-sama said...

Rin,

1. Favorite instrument.
2. Favorite novel genre.
3. Favorite anime / currently watched
4. Salvation or Saviour

Last but not least...

5. Watch or Wall Clock?

 
At March 16, 2008 at 7:52 PM, Anonymous Anonymous said...

another question.

can you hear me now?

good.

ice<3

 
At March 16, 2008 at 8:18 PM, Blogger Rin said...

Pocky:

1.) How did I come up with this game?

Answer:

Well, I don't really remember how, this is the second round and to be honest I'm surprised it lasted! I had originally wanted to do something fun to get members involved, and I was discussing ideas on the gabbly (the chat before chatango) and eventually I got to this idea of revealing who people are.


Iceh:

2.) What is your favorite type of music?

Answer:

It's really hard to pinpoint one favorite type. I LOVE MUSIC!! Techno, Rock/Pop, Goth Rock, Classical, J-Pop, New Age, Underground, Alternative Rock. I love so many bands, so much I can't list them! And mostly all of what my friends send me.

Rena:

Uhm XD I'll get back to you.

Mochi:
4.) Where's Daddy?

Answer:
I am too young to be married, and to smart to have a child where the Dad runs away. You were adopted, found in a box on the side of the street and I took you to my apartment and loved you, and fed you, and played with you, and created lots of photo albums together. We would go shopping together, and take walks, and play video games, and draw together! I went to all your school events. >XD
Do you need a daddy when you have me? T-T

Zaku:
5. Favorite instrument.
6. Favorite novel genre.
7. Favorite anime / currently watched
8. Salvation or Saviour
9. Watch or Wall Clock

Answer:
Piano is my favorite instrument followed closely by violin. My favorite novel genre is fantasy. My favorite anime of all time is Kino no Tabi and currently watched...Popotan! I would rather be saved than be a hero, because I'm tired of sacrificing myself. I don't use a watch or wall clock, I use my cellphone, but I like a unique wall clock, cuckoo clock, and grandfather clock! I love handmade clocks.

Iceh:

10.) Can you hear me now?

Answer: You already answered it silly, and no at this moment I can't hear you.

 
At March 16, 2008 at 11:09 PM, Blogger Yoshi said...

Would you...

Could you...

If you...

why did you...

 
At March 17, 2008 at 1:17 PM, Blogger Rin said...

Rena:

1.why do we like the same kinda
music?


Answer: Because we know awesome!


2. do you like tacos? if yes, then
3. what kind?

Answer: YES! I love tacos, and beef is my favorite, I also like chicken tacos too.

4 what type of food do you eat the most?

Answer: The bad stuff! :O I eat sandwiches a lot and soup.

5.do chu luff me?

Answer: YES, I LUFF YOU!!! Lots and lots!

6.are you REAAAALLY gunna go to sakuracon sometime?

Answer: Of course, I just have to find money, and a costume. Hopefully, next year I can come out.


7.yogurt or cheese?

Answer: Cheeeeseee! Cheddar, White American, and Muenster are my faves. Colby Jack is good too.

8. blue or green?

Answer: I love both so much...uhmmmm so teal!

9. what stuffed animal is your favorite right now?

Answer: My white bunny "Miki-Chan", but no stuffed animal tops my cat.

10. what? who?

Answer: Quoi? Qui?

11. when are you going to go swing?

Answer: When I find a playground, or a big tree!

12. jumprope or hacky-sack?

Answer: Hacky-sack, but I'm not that good at it. Jumping is awkward
>>

13. do you go to the gym?

Answer: No, but I should!! XD I might be soon. ^^

14. wai are you so kawaii?

Answer: By eating star candies. No, seriously I don't know, but thank you for thinking so! ^^

15.is ani-pock your first anime chat community?

Answer: It is my first and only anime chat community. I'm really invested into Ani-Pock.

16.do you like monkeys?

Answer: Yes, especially when they fling poo at my enemies! n.n (I don't have any enemies btw)

17. what's it like being the older sister?

Answer: Oh goodness. I don't have a sister in real life, but I feel really protective of you. I really like being an older sister, and I want to do older sister things with you, like do you hair, take you shopping, have secret sister codes. You know schtuff like that!

18.boxers or briefs?

Answer: Hmm, how about broxers? I don't care either way, I'm not picky with stuff like that. Whatever is comfortable.

19.XD or x3
20. why?
21. how come you don't like the other one? D:

Answer: x3, because it's so cute when you write it! I use XD way too much, so it's kinda getting outdated.

22.racist?!

Answer: I like to think I'm not, but sometimes it can appear so. I laugh at racist jokes, just as much as blond jokes, or your mom jokes. I have yet to be called out as racist, so let's agree on that I am not.

23.are you tired often?

Answer: Yes, because I stay up too late, and sleep when I should be awake. I am nocturnal.

24.within temptaion or tAtu? >:3
25. why?

Answer: Nooo, why must you ask that? I would have to say Within Temptation. Only because they have more songs, and their lives are amazing.

26.have YOU traveled outside of the nation?

Answer: Canada counts yes? I want to travel to England so badly!! ;3;

27.chinese food or mexican food?

Answer: OMG!! Mexican, cause they have rice too!

28.would you let me glomp you endlessly if we met? =D
29.why?

Answer: *laughs* Oh yes! Because then I could glomp you back! >XD

30.how many room mates there now? =o

Answer: I live with 2 guys. XD Don't worry I have my own room.

31.can i meet them too?

Answer: Hmm I'd be protective of you, but if you wanted to, they are kinda silly.

32.when are you gunna chat with me on msn again? D:

Answer: Everytime I sign on.

33.moose or turkey?

Answer: Definitely Moose!

34. fox or cat?

Answer: My cat!!

35.questions or answers

Answer: QUESTIONS >XD

 
At March 17, 2008 at 1:22 PM, Blogger Rin said...

Yoshi:

Would you...

Could you...

If you...

why did you...

Answer:
Just because I can do something, doesn't mean I will, and if I did something, there doesn't always have to be a reason behind it. ^_^

 
At March 17, 2008 at 7:09 PM, Anonymous PiscesDragon said...

What is the most interesting thing about you?

What do you like to do in your free time?

I think I asked this before to someone but not sure...but what brought you to ani-pock?

How long have you been an ani-pock member? longer then me?

If you could travel back in time where would you go and why?

If you did travel back in time which person ani-pock would you take?

 
At March 17, 2008 at 8:30 PM, Anonymous Anonymous said...

Why do you look like Eminem? :O Also, do you like being called Eminem? - Pockywarrior

 
At March 18, 2008 at 11:01 AM, Blogger sadako said...

How do you feel about my crazy schemes?
Do you like pro wrestling?
What about goats?
Do you like cartoon network?

 
At March 18, 2008 at 11:29 AM, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At March 20, 2008 at 2:51 PM, Anonymous A-P Management said...

Please ask a more appropriate question, Anonymous.

Thankies!

~A-P Mgmt.

 
At March 20, 2008 at 10:47 PM, Blogger Kip said...

Rin!

1. How ripe is your favorite kind of banana?
2. If I gave you a bucket, what would go in it?
3. Do you know where this part goes?
4. It says, slot D, can you see that on the instructions?
5. Doesn't look like it fits, does it?
6. Darn that IKEA, ne?

 
At March 20, 2008 at 10:47 PM, Blogger Kip said...

Oh, and the big one:

Who do you pick to be the next contestant?!

 
At March 21, 2008 at 3:03 PM, Blogger Rin said...

Rose,

What is the most interesting thing about you?

Answer: Uhm...depends on the perception, from my point of view I think it is my personality.

What do you like to do in your free time?

Answer: Sleep, watch anime, draw, sing, take walks, pet kitty..pet kitty lots, talk with PC, and Rena, you know just sctuff.

I think I asked this before to someone but not sure...but what brought you to ani-pock?

Answer:
I was being lazy at work and was looking for an online drawboard..thus my adventures at Ani-Pock began.

How long have you been an ani-pock member? longer then me?

Answer: Of course I have been here longer than you. (I think) I have been here for almost 2 years.

If you could travel back in time where would you go and why?

To the medieval times, because I would be a shepard, and daydream all day.

If you did travel back in time which person ani-pock would you take?

Omg, just one...T-T NO! I must pick more, I want to bring my Ani-Pock Family. Who is in that family is s-e-c-r-e-t. <3 But it is a lot on Ani-pock.

 
At March 21, 2008 at 3:04 PM, Blogger Rin said...

Why do you look like Eminem? :O Also, do you like being called Eminem? - Pockywarrior

Answer: I don't think I really look like Eminem, maybe in that one pic. XD And yes I like being called Eminem only by you, because it's your nickname for me. ^^

 
At March 21, 2008 at 3:06 PM, Blogger Rin said...

How do you feel about my crazy schemes?
Do you like pro wrestling?
What about goats?
Do you like cartoon network?

Sada:

Answer:

1.) I don't like your crazy schemes, it's annoying. ^^
2.) No I hate pro wrestling.
3.) GOATS are awesome, especially Fainting goats!
4.) Yeah, course.

 
At March 21, 2008 at 3:10 PM, Blogger Rin said...

1. How ripe is your favorite kind of banana?
2. If I gave you a bucket, what would go in it?
3. Do you know where this part goes?
4. It says, slot D, can you see that on the instructions?
5. Doesn't look like it fits, does it?
6. Darn that IKEA, ne?

Kip!
Answer:

1.) They have to be somewhat green I love them when they are not mushy!!

2.) Bucket:
Hmm, my cat! I put him in everything!

3.) If you are asking in regards to cars...not reeeally, if there is an instruction manual well then why yes I do! *hands it to you to put in*

4.) Yes, slot D...I see it, but there was ketchup spilled on the instructions..so all I see is a red-orange dried blob and then a big D.

5.) Hehehe not if I can get one for free!! XD

 
At March 21, 2008 at 3:14 PM, Blogger Rin said...

Kip: I pick CHIKYUU!!

 

Post a Comment

Lots more cool stuff here!! Continue browsing...

Archives: (Oldest) May 2007 June 2007 July 2007 August 2007 September 2007 October 2007 November 2007 December 2007 January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 October 2009 December 2009 January 2010 June 2010 July 2010 December 2010 January 2011 February 2011 February 2012 February 2013 March 2013 June 2013 July 2013 February 2014 February 2015 (Most Recent)